Дата и час: Нед Сеп 22, 2019 5:42 am


Език:
www.Monov-Net.com - Форуми! - Регистрация

 

I. Общи Правила


1. С участието си във форума на Monov-Net.com всеки потребител потвърждава съгласието си да спазва правилата на форума и подлежи на съответния контрол и наказания от админ/мод екипа на форума.
2. Настоящият форум е официален на страницата www.Monov-Net.com и като такъв в него приоритетно се обсъждат въпроси основно свързани с компютри и нови технологии.
3. Препоръчително е новите потребители да се ограничават в четене и запознаване с форума, като пускат нови теми само при необходимост и то след като се убедят, че няма пуснати подобни такива. За целта ползвайте ТЪРСАЧКАТА.
4. Забранено е регистрирането на повече от едно име от даден потребител, т.нар. „мултиакаунт", засичането на такъв ще се наказва изключително строго (Изтриване на потребителя и безсрочното му отстраняване от форума )
5. При Неактивност на Потребител, за период от 6 месеца, Акаунта му ще бъде Автоматично Изтрит.
6. Задължително е попълването на Задължителните полета в Профила на Потребителя. Информацията трябва да бъде актуална, точна, и съобразена с указания Шаблон.
7. Писането в теми и постове се извършва единствено и само на БЪЛГАРСКИ език, използвайки КИРИЛИЦА, без замяна на съществуващи букви с цифри. Ако нямате такава, инсталирана на Вашия компютър, използвайте >> ТОЗИ <<. Изключения се правят само за наименования. Писането само с ГОЛЕМИ букви в темите или заглавията им се приема като ВИКАНЕ, и не се толерира.
8. Комуникация във форума се подържа с уважителен за останалите колеги тон. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и ще бъдат санкционирани...
9. Забранени са Аватари или подписи с нецензурно и вулгарно съдържание!
10. Нови теми се публикуват в специфичните за това под-форуми и раздели. Неправилно публикувани теми подлежат на преместване в нужния раздел или в "Затворени теми - Кошче" по преценка от модератор.
11. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате съфорумистите в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
12. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация, в противен случай те ще бъдат разглеждани като СПАМ.
13. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан по преценка на модериращия мнението му.
14. Не цитирайте цели мнения без необходимост, защото по този начин излишно се увеличава обемът на темите и създавате неудобство за съфорумистите с по-бавни връзки.
15. Всякакви лични въпроси и теми , не засягащи останалите потребители се обсъждат на лични съобщения, а не на страниците на форума.

16. Забранени са всякакви реклами на други форуми, освен ако това не е предварително съгласувано и одобрено от Администраторите.
17. Не се допуска рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, подписи, аватари или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите.
18. Забранени са публикациите на теми и мнения, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората. Забранено е публикуването на порнографско и оскърбително съдържание.
19. Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на админ/мод екипа. Ако откриете нарушение спрямо вас или други колеги, уведомете незабавно модератор и оставете той да се занимае със случая, а не пълнете темата с излишни постове. Такива постове ще бъдат трити. Използвайте бутона "Докладвай" . Саморазправата по един или друг начин е строго забранена.II. Модериране и наказания1. При неспазване на което и да е от горепосочените правила подлежите на модераторски контрол.
2. Модераторите са лицата, които са отговорни за подържане на добрия тон и колегиалния дух във форума и като такива имат единствени право да правят забележки, както и за издаване на съответните наказания. При установяване на нарушение, използвайте бутона „Докладвай”
3. Модераторите също са хора и не са застраховани от грешки. При основателно съмнение за такива, обърнете се към Администратора на "Monov-Net.com" и те ще бъдат арбитрирани. Не се опитвайте да разрешавате проблемите във форума сами. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
4. Публично обсъждане на членове от Админ/Мод eкипа, и техните действия, в Теми е Забранено.Такива въпроси се задават само на Л.С. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно Изтривани, а Инициатора им ще получи най-тежкото наказание BAN!
5. За извършени нарушения всички потребители подлежат на наказание по усмотрение на модератора. А те са:
- Предупреждение
- Модераторски преглед / Забрана за публикация за период от време.
- Отнемане на права за посещение на форума
- Изгонване на потребителя , респективно изтриване на акаунт

6. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато.
Екипът на www.Monov-Net.com си запазва правото да променя настоящите правила и да не се аргументират за решенията си, когато не сметне това за наложително.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условияcron

Изтрий всички бисквитки | Екип | Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Powered by Doom Killerr TM. © 2011-2015 - All rights reserved!!! & phpBB® Forum Software

www.monov-net.com